Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

The age of stupid

Αγαπητοί μας εθελοντές,
Το WWF Ελλάς συνεργάζεται με την Greenpeace στο πλαίσιο της κοινής τους εκστρατείας, «Μαζί για το κλίμα», για μία δίκαιη, φιλόδοξη και δεσμευτική συμφωνία στην εξαιρετικά κρίσιμη Διάσκεψη για τις Κλιματικές Αλλαγές που θα γίνει το Δεκέμβριο του 2009 στην Κοπεγχάγη.

Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας, το WWF Ελλάς και η Greenpeace υποστηρίζουν και προωθούν παγκοσμίως τη νέα ταινία-ντοκιμαντέρ της Φράνι Άρμστρονγκ, με τίτλο “Age Of Stupid”, σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την ανάγκη για άμεση δράση τώρα, όσο η ανθρωπότητα έχει ακόμα περιθώριο αντίδρασης. Για τον λόγο αυτό, έχουν προγραμματίσει για αύριο, ημέρα Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009, την προβολή της εν λόγω ταινίας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (τέντα) στην Πλατεία Συντάγματος στις 21:00 οπότε και χρειαζόμαστε την βοήθειά σας για την οργάνωση και διεξαγωγή της προβολής από τις 19:30-22:30. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό οπότε μπορείτε να φέρετε τους φίλους σας μαζί.


Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε στα τηλέφωνα 210-3314893, 210-3311987 ή 8 (εσωτ. 200), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείo στην διεύθυνση j.lazarou@wwf.gr.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων,

Με εκτίμηση,

Τζένη Λαζάρου

Συντονίστρια Συλλογικών Δράσεων & Εθελοντών

WWF Ελλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

Ringtones